Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: R.B. ]

18. 01. 2020. 15:14 >> 15:13

NAKON OSAM MJESECI

Barović se vraća u tim

Košarkaš Filip Barović saopštio je da je dobio zeleno svjetlo za povratak na parket i da će od ponedjeljka biti na raspolaganju treneru KK Budućnost Voli, Petru Mijoviću.

Barović je za Sport Klub kazao da su ljekarski pregledi prošli bolje nego što se nadao.

"Jasno mi je kao i stručnom štabu i saigračima da sam trenutno jako daleko od top forme, ali korak po korak, uskoro ću biti na željenom nivou. Niko ne bi bio srećniji od mene kada bi se ispostavilo da je moj povratak na teren doneo napredak u igri Budućnosti dovoljan da se osvoji ABA liga kao što je to bio slučaj prije dvije godine", kazao je Barović za Sport Klub.

Dodao je da psihološki strah i barijeru nema, te da je svjestan sam da mora da ide korak po korak.

"Jasno je da je pauza ostavila traga u svakom smislu. Uradiću sve što je do mene da što prije stignem do željene forme, da budem pravo pojačanje kako za Budućnost, tako i za reprezentaciju. Nije potrebno u ovom trenutku da trošim riječi na temu koliko bih volio da budem u stanju da budem pojačanje i da budem u dresu sa državnim grbom protiv Velike Britanije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Međutim, još jednom ponavljam, sada je najvažnije da idemo korak po korak. Najgore je prošlo, dobio sam zeleno svjetlo da se vratim na parket i iskreno jedva čekam da se u ponedjeljak pojavim na treningu sa ekipom“, naglasio je Barović.

Barović je zbog povrede van parketa bio osam mjeseci. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније