Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

14. 01. 2020. 12:44 >> 12:42
4

ABA LIGA

Zvezdi vraćen bod i umanjena novčana kazna

Uprava ABA lige vratila je bod košarkašima Crvene zvezde i umanjila novčanu kaznu beogradskom klubu, koji nije došao u Podgoricu na utakmicu protiv Budućnosti u 13. kolu regionalnog takmičenja.

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu ABA lige, Žalbena komisija sastavljena od predsjednika Boštjana Koritnika i članova Krunoslava Štengla i Milovana Zvijer, jednoglasno je odlučila da preinači odluku disciplinskog sudije donijetu 4. januara.

Zvezda je tada kažnjena oduzimanjem boda i sa 20.000 eura pošto nije došla na utakmicu protiv Budućnosti, a taj meč registrovan je 20:0 za podgorički tim.

Zvezda se žalila na tu odluku, žalba je usvojena pa joj je vraćen bod i umanjena je kazna na 15.001 euro. Takođe, ukinuta je i kazna pokrivanja troškova organizacije utakmice, dolaska sudija i delegata.

Obaveza Crvene zvezde da snosi troškove organizacije, dolaska sudija i delegata na utakmicu 13. kola ABA lige ostaće na snazi ukoliko nadležni organi ABA lige ne donesu odluku o novom terminu utakmice, piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније