Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 01. 2020. 21:49   >>  21:47

ABA LIGA

Jaramaz brži od sirene, Partizan sam na vrhu

Košarkaši Partizana pobijedili su večeras u Beogradu Cedevita Olimpiju sa 96:95, u utakmici 15. kola ABA lige.

Partizan je pobijedio "trojkom" Ognjena Jaramaza u posljednjim trenucima utakmice. On je meč završio sa 16 poena,Rade Zagorac postigao je 14, Rašon Tomas 12, a Markus Pejdž 11

U ekipi Cedevita Olimpije najefikasniji je bio Jaka Blažič sa 22 poena i 11 skokova, Mikel Hopkins postigao je 13, a Edo Murić, Kodi Miler Mekintajer i Filip Krušlin po 11.

Partizan je vodio u prvom dijelu prve dionice, a zatim je Cedevita Olimpija preuzela inicijativu. Ekipe su se u drugoj četvrtini smjenjivale u vođstvu, sve do njene završnice, kada je Partizan uspio da se odlijepi i ode na poluvrijeme sa osam poena razlike.

Crno-bijeli su u trećoj četvrtini igrali dobro, imali su i 13 poena prednosti, ali je ljubljanski tim uspio da izjednači, a zatim i da povede sa 95:93 košem Rajana Boutrajta, 17 sekundi prije kraja. Jaramaz i Gordić su poslije toga promašili po napad, da bi u posljednjoj sekundi utakmice Jaramaz pogodio "trojku" kojom je Partizanu donio pobjedu.

Partizan je prvi na tabeli sa 12 pobjeda i tri poraza, a druga je Budućnost sa pobjedom manje. Cedevita Olimpija je treća na tabeli skorom od 10 pobjeda i pet poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније