Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Klix.ba, Objavila: R.B. ]

05. 01. 2020. 11:44 >> 11:39

TRENER OGORČEN

"Dončića tuku kad god stignu"

Slovenački košarkaš Luka Dončić ove sezone se nameće kao jedan od najboljih igrača NBA lige. Kritičari kažu da je bukvalno nezaustavljiv ukoliko protivnici na njemu igraju normalnu odbranu.

Međutim, često to ne bude tako, a Dalasov trener Rik Karlajl odlučio je da javno progovori o tome.

"Kad god stignu tuku ga. Dobro se nosi s tim, ali protivničke ekipe zaista ne prezaju od bilo čega da ga zaustave. Kako sezona odmiče, to se događa sve češće uprkos stalnoj komunikaciji sa sudijama o tome. To nije u redu", rekao je Karlajl, a s njim se složio i sam Dončić.

"Neću lagati, istina je. Međutim, to je košarka, fizička igra. Ukoliko sudije nešto vide, sviraće. Ako ne vide, neće. Samo treba ići dalje", rekao je Dončić nakon poraza Dalasa u kojem je postigao 39 poena, 12 skokova i 10 asistencija.

Inače, Dončić igra sjajnu sezonu i gotovo je na prosječnom tripl-dabl učinku. Po utakmici ostvaruje u prosjeku 29 poena, 10 skokova i 9 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније