Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

31. 12. 2019. 11:32 >> 11:31

NBA LIGA

Finiks bolji od Portlanda, Minesota od Bruklina

Košarkaši Finiksa pobijedili su prošle noći u gostima ekipu Portlanda sa 122:116, a godinu su trijumfima završili i Juta, Minesota i Milvoki.

Finiks je na kraju prve četvrtine imao zaostatak od 19 poena, ali je u nastavku meča stigao do preokreta i pobjede predvođen Devinom Bukerom koji je postigao 33 poena. Njega su najbolje pratili Keli Ubre sa 29 i Riki Rubio sa 18 poena i 13 asistencija.

U redovima Portlanda najbolji je bio Demijan Lilard sa 33 poena, Si Džej Mekolum je dodao 25 poena, a Hasan Vajtsajd 16 poena i 22 skoka.

Juta je na svom terenu slavila protiv Detroita sa 104:81 i stigla do osme pobjede u posljednjih devet utakmica.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Donovan Mičel sa 23 i Džordan Klarkson sa 20 poena, dok je Bojan Bogdanović ubacio 17. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Derik Rouz sa 20 poena.

Košarkaši Minesote su bili bolji od Bruklina poslije produžetka sa 122:115. Minesotu je do 12. pobjede u sezoni, a prve na svom terenu od 13. novembra, vodio Šabaz Nejpir sa 24 poena. Džaret Kulver je ubacio 21 za pobjedničlo tim, dok Bruklinu nisu bila dovoljna ni 36 poena Spensera Dinvidija.

Košarkaši Milvokija su u gostima pobijedili Čikago sa 123:102 predvođeni Janisom Adetokumbom koji je postigao 23 poena uz 10 skokova, Vašington je bio bolji od Majamija sa 123:105, dok je Atlanta seriju od 10 uzastopnih poraza prekinula pobjedom na Orlandom sa 101:93.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније