Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

30. 12. 2019. 09:47 >> 09:53

NBA LIGA

Lejkersi lako savladali Meverikse

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa lako su pobijedili Dalas Meverikse rezultatom 108:95 i učvrstili prvu poziciju na Zapadnoj konferenciji.

Lejkersi su pobedom nad Dalasom došli na skor 26-7 što je drugi najbolji učinak u čitavoj ligi, a ubjedjlivo najbolji na Zapadu.

Domaćin je vodio tokom skoro čitave utakmice i poslije tri vezana poraza uspjeli su da vežu i drugu pobjedu, a "glavnu" seriju su Lejkersi napravili sredinom druge četvrtine.


Tada su ponovo preuzeli kormilo zahvaljujući igračima Maveriksa koji su izgubili nekoliko lopti i za tren oka je prednost Lejkersa otišla na 47:33 na krilima Dvajta Hauarda.

Već startom trećeg kvartala je prednost Los Anđeles Lejkersa otišla na 17 razlike, kada je na semaforu stajalo 70:53. Porzingis, Dončić i Barea uspjeli su da prekinu seriju Lejkersa i da se makar malo približe.

Lebron je asistencije dijelio kao od šale, Dejvis lako rješavao situacije sa centrima Dalasa, da bi na kraju trijumfovali rezultatom 108:95. Najefikasniji pojedinac bio je Entoni Dejvis sa 23 poena i 9 skokova, Lebron Džejms je imao 13 poena i 13 asistencija.

Luka Dončić je na drugoj strani imao 19 poena uz 7 asistencija i bio najbolji u redovima Dalasa, a ispratili su ga Delon Rajt sa 14, kao i Fini Smit i Barea sa po 12 postignutih poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније