Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

17. 12. 2019. 13:56   >>  13:54 1

MIJOVIĆ PRED OLDENBURG

"Budućnost ima takmičarski motiv"

Plasman u Top 16 ne zavisi od Budućnost Volija, ali podgorički tim i dalje ima takmičarski motiv i situaciju da uz određene rezultate može proči u drugi krug, kazao je trener Petar Mijović.

Budućnost Voli biće sjura gost Oldenburga u desetom kolu D grupe Eurokupa.

Crnogorskom prvaku za plasman među 16 najboljih neophodna je pobjeda protiv Oldenburga, ali i pobjede Unikahe i Arke.

Oldenburg je obezbijedio mjesto u drugoj fazi, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je pet pobjeda i četiri poraza.

Mijović je podsjetio da je Oldenburg dobio prvi međusobni meč u Podgorici (85:83).

"Sa tri vezane pobjede popravili smo naš status, iako stvari ne zavise samo od nas. Imamo i dalje takmičarski motiv i situaciju da uz određen rezultate možemo da prođemo u drugi krug", kazao je Mijović.

On je naglasio da Budućnost želi da protiv Oldenburga odreguje na pravi način i poveća nivo defanzivnog intenziteta i koncentracije.

"Oldenburg je ozbiljan protivnik, sastavljen od 10 ili 11 igrača koji odlično mogu da odgovore zahtjevima igre. U odnosu na meč u Podgorici jači su za beka Tajlera Larsena i sigurno nas očekuje dobra provjera i prilika da podignemo nivo igre i pokažemo da smo protiv FMP-a imali samo loš dan", kazao je Mijović.

Duel u Oldenburgu počeće u 20 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније