Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Dnevne novine ]

16. 12. 2019. 12:49 >> 12:52

ZVIJEZDA PRIMORSKE

Haris na meti Mornara?

Jedan od najboljih košarkaša Primorske Lens Haris na radaru je čelnika Mornara, saznaju Dnevne novine.

Primorska je apsolutni hit dosadašnjeg dijela sezone u ABA ligi. Tim iz Kopra je sjajnu seriju nastavio jučerašnjom pobjedom protiv Igokee, ali prema informacijama koje stižu iz Slovenije, sjajni rezultati neće dugo trajati. Primorska je u žestokim finansijskim problemima, generalni sponzor Sixt izlazi iz kluba, a nezadovoljni igrači žele da idu.

Jedan od njih je i Lens Haris, jedan od najboljih u redovima ekipe Jurice Golemca. A, kako saznaju Dnevne novine, situaciju prate čelnici Mornara koji bi sjajnog Amerikanca vrlo rado vidjeli u Baru.

Da je Primorska u problemima, potvrdio je i trener Golemac.

“Imam grupu momaka koji su pošteni prema sebi i svima u klubu. Nijednog trenutka se nije postavljalo pitanje o tome da li će štrajkovatijer finansije nisu redovne. Šta će biti sa njima? To je na drugim ljudima da govore”, rekao je Golemac.

Haris je nakon 11 kola regionalnog takmičenja najbolji strijelac sa ukupno 205 poena, odnosno 18,6 prosječno po utakmici. Američki bek ima 35 godina, a u karijeri je nastupao za Zlatorog, Kolosos, Igokeu, Ikaros, Politehniku, Vanoli, Ural, Tofaš, Elan, a u Primorskoj je od prošle godine.

Priliku da se uvjere kakav je Haris igrač Barani su imali u četvrtom kolu kada je sa 22 poena i osam skokova vodio Primorsku do trijumfa 83:101. Najbolju partiju u sezoni pružio je upravo juče protiv Igokee kojoj je ubacio 33 poena uz deset uhvaćenih lopti i tri asistencije.

Nije Haris jedini koji želi da ode iz Slovenije. Crvena zvezda je navodno zainteresovana za Marka Jagodić Kuridžu, dok je za usluge nevjerovatnog Žan Marka Šiška zainteresovana Cedevita Olimpija.

Timovi iz vrha tabele odlučili su da iskoriste situaciju u Primorskoj i “očerupaju” je. Sedmica koja je počela danas će biti možda i ključna kada je tim iz Kopra u pitanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније