Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O. Z. ]

15. 12. 2019. 20:33   >>  20:31

POKLEKLA U FINIŠU

Zvezda izgubila u Zadru

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras na gostujućem terenu od Zadra sa 76:78 (20:14, 20:29, 18:17, 18:18), u utakmici 11. kola ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras na gostujućem terenu od Zadra sa 76:78 (20:14, 20:29, 18:17, 18:18), u utakmici 11. kola ABA lige.

U završnici utakmice bilo je uzbuđenja, Zvezda je izjednačila na 76:76 "trojkom" Bilija Berona, a zatim je koš za Zadar postigao Dominik Mavra. Zvezda poslije toga nije iskoristila tri napada, neprecizni su bili Filip Čović i Beron, da bi i Mohamed Faje promašio šut za tri poena u posljednjim trenucima utakmice.

Svi igrači Zvezde upisali su se među strijelce, a najefikasniji je bio Boriša Simanić sa 16 poena. Dejan Davidovac postigao 11 poena uz sedam skokova, Ognjen Dobrić dodao je devet poena i šest skokova, a Čović osam poena i pet asistencija.

Zadar je predvodio Brajon Alen sa 22 poena, Dominik Mavra postigao je 18, a Ive Ivanov 12 poena, 11 skokova i pet asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније