Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ N1 ]

15. 12. 2019. 07:46   >>  07:43

NBA LIGA

Tripl dabl Jokića, Dončić povrijedio zglob

Denver Nagitsi ostvarili su pobjedu u meču protiv Oklahome 110:102 najviše zahvaljujući Nikoli Jokiću koji je podsjetio na neke ranije partije koje su ga promovisale u najboljeg centra lige.

Briljirao je Nikola Jokić koji je zabilježio je trpl dabl sa 28 poena, uz sjajan šut iz igre 11/14, a sva tri promašaja imao je samo za tri poena i to iz šest pokušaja. Imao je i 14 skokova i 12 asistencija. Pratio ga je Vil Barton sa 18 pogodaka a Džamal Marej je meč završio sa 14 uz sedam asistencija. 

Dalas je protiv Majamija odigrao izuzetno neizvjesan meč, koji je ušao i u produžetak. Na kraju Mevsi su poraženi 122:118 na svom terenu, ali mnogo veći problem je što su ostali bez Luke Dončića, koji je izašao poslije nepuna dva minuta zbog povrede zgloba. Najefikasniji bio je Džimi Batler sa 27 poena. Na drugoj strani u odsustvu Dončića ekipu su nosili Tim Hardavej sa 28 poena i Kristaps Porzingis sa 22 uz 14 skokova. Boban Marjanović nije igrao.

Novu pobjedu ostvarili su Memfis Grizlisi i to na svom parketu protiv Vašingtona 128:111. 

Milvoki je savladao Klivlend 125:108 uz 29 poena Janisa Adetokumpa, dok je Detroit bio bolji od Rokitsa u Hjustonu 115:107. Domaćinu nije pomoglo 39 poena Džejmsa Hardena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније