Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

13. 12. 2019. 15:36   >>  15:34

PAVIĆEVIĆ PRED MEGU

Nadam se da ćemo biti dovoljno mudri da dođemo do pobjede

Mornar će sjutra u 18 sati u dvorani Topolica ugostiti Mega Bemaks. Trener Mihailo Pavićević kazao je da u ABA ligi nema lakog rivala i da njegov tim protivnike ne dijeli na lake i teške.

Barski tim nakon desetog kola ima učinak od po pet pobjeda i poraza.

"To je mlada ekipa za koju ne treba raditi skauting, ekipa koja igra sa dosta poleta i mnogo energije i ako im dozvolite da razviju svoju igru mogu da naprave problem svakom protivniku. Nadam se da ćemo biti dovoljno mudri da odigramo onako kako treba, da dođemo do još jedne pobjede", rekjao je Pavićević.

Mega je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisalqa svega dva trijumfa.

Prošle sezone ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Milojević dobila je oba međusobna duela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније