Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 12. 2019. 20:48 >> 23:08
1

LEKCIJA GALATASARAJU

Treća vezana pobjeda Budućnosti

Budućnost Voli je savladala Galatasaraj u "Morači" 94:78, upisala treću vezanu pobjedu u Evrokupu , ali je našem timu ostala samo teorija za plasman u TOP 16.

"Plavi" su od starta druge četvrtine preuzeli konce igre u svoje ruke, pa je na poluvremenu naš tim imao plus 15(55:40).

U nastavku su izabranici Petra Mijovića lako odbranili ubjedljivu prednost, do konačnih 94:78.

Trento je večeras savladao Arku u gostima 85:78 i sada ima pobjedu više i bolji međusobni skor od "plavih.

Ostala je još samo jedna mogućnost - da u posljednjem kolu Budućnost pobijedi Oldenburg u gostima, Trento izgubi od Unikahe na svom terenu, a Arka savlada Galatasaraj u gostima.

Hasan Martin je predvodio Budućnost do pobjede sa 24 poena i 10 skokova, Bamfort jedodao 16 poena, Danilo Nikolić je ubacio 12, Suad Šehović 11, a Nikola Ivanović 10.

Na drugoj strani najefikasniji je bio Zek Ogast sa 16 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније