Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 12. 2019. 20:26   >>  20:30

POBJEDE BARSE I ZENITA

Mirotić srušio Himki, poraz Asvela u Sankt Peterburgu

Košarkaši Barselone pobijedili su danas na gostujućem terenu Himki sa 102:94 (31:22, 30:26, 23:22, 18:24), u utakmici 12. kola Evrolige.

Barselonu je predvodio Nikola Mirotić sa 28 poena, devet skokova i tri ukradene lopte. Dobru partiju prikazao je i Malkolm Dilejni sa 17 poena i devet asistencija. Ante Tomić dodao je 15 poena i šest skokova, a Adam Hanga 10 poena uz šest asistencija.

Najbolji u Himkiju bio je Aleksej Šved sa 23 poena, Džeremi Evans dodao je 16, a Sergej Karašev i Devin Buker po 14 poena. Srpski košarkaš Stefan Jović postigao je 11 poena, uz pet asistencija.

Barselona ima devet pobjeda i tri poraza, a Himki šest pobjeda i šest poraza.

Košarkaši Zenita pobijedili su u Sankt Peterburgu Asvel, koji predvodi Zvezdan Mitrović, sa 75:70 (17:15, 13:21, 23:13, 22:21).

Aleks Renfro predvodio je ruski tim sa 16 poena i osam asistencija, Gustavo Ajon postigao je 14 poena, a Mateuš Ponitka 11 poena uz pet skokova.

U francuskom timu nijedan igrač nije postigao dvocifreni broj poena. Teo Maledon postigao je devet poena, Žan Šarl Livio osam poena uz devet skokova, a osam poena imali su i Džordan Tejlor i Ismael Bako.

Zenit sada ima tri pobijede i devet poraza, a Asvel pet pobjeda i sedam poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније