Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 12. 2019. 18:57 >> 18:52

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

Neće biti nimalo lako u Novom Mestu

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević svjestan je da njegovu ekipu čeka izuzetno težak posao protiv Krke u Novom Mestu. I jedan i drugi tim dočekuju 10. kolo sa istim učinkom - četiri pobjede i pet poraza. Pavićević je istakao da bi trijumf u Sloveniji mogao da znači prekretnicu za Mornar.

“Krka je na domaćem terenu izuzetno nezgodan protivnik, ne samo Mornaru nego i ostalim ekipama. Ne znam zbog čega je to tako. Svi se nešto žale na dvoranu, a teren je teren. Ne znam na šta se žale, ali oni jednostavno kod kuće igraju jako dobro. Evo, ove godine dobili su i Crvenu zvezdu. Očekuje nas vrlo teška i, mislim, neizvjesna utakmica. Mi smo u usponu forme. Utakmice protiv Budućnosti i Gaziantepa u Ligi šampiona daju nam za pravo da idemo u Sloveniju sa određenom dozom optimizma, da eventualno pobjedom u Novom Mestu zadržimo priključak sa timovima iz vrha tabele. Neće to biti nimalo lak posao, jer je Krka satavljena od izuzetno kvalitetnih igrača”, kazao je Pavićević.

Duel u dvorani "Leon Štukelj" igra se sjutra u 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније