Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 11. 2019. 22:50 >> 22:47

MIJOVIĆ PORUČIO

Mogli smo ranije da riješimo, na kraju smo imali više sreće

Trener Budućnost Volija, Petar Mijović rekao je da je njegov tim imao više sreće protiv Mornara, ali i da je mogao ranije da riješi meč.

"Plavi" su slavili 95:92 nakon dva produžetka.

"Mislim da smo u prvom dijelu igrali pogrešno i mekano, oni su imali mnogo otvorenih situacija. Mornar je uhvatio dobar ritam u trećoj četvrtini, jer mi nijesmo mogli da se adatpiramo na talenat koji oni imaju u spoljnjoj liniji, da bi sa Popovićem i Šehovićem okrenuli situaciju. Nažalost, to smo i mi pomislili. Međutim, Mornar igra tako ne samo ove sezone da je sposoban da vrlo brzo odgovori. Kod nas je došlo do pada sampouzdanja u napadu, mnogo je važno da analiziramo to što se dogodilo, jer ekipi koja želi visok plasman ne bi smjelo to da se događa. U produžecima je bila lutrija, mislim da je pobijedio srećniji tim, ali smo ovu utakmicu mogli mnogo ranije da riješimo", rekao je Mijović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније