Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2019. 22:57 >> 22:58

TREĆI VEZANI TRIJUMF

Dubljević vodio Valensiju do nove pobjede

Košarkaši Valensije pobijedili su danas Himki sa 89:84, u 10. kolu Evrolige, a sjajnu partiju u pobjedničkom timu imao je Bojan Dubljević.

Valensija je vezala tri pobjede u Evroligi, a slijedi joj gostovanje Crvenoj zvezdi sljedeće nedjelje u Beogradu.

Iako su gosti furiozno ušli u utakmicu i brzo stigli do 16 poena prednosti, "Slijepi miševi" su uspjeli da se vrate i čak u 25. minutu dođu do plus devet. Od tada je utakmica sve vrijeme bila neizvesna, nijedan tim nije mogao da se odvoji, a Valensija je do trijumfa došla najviše zahvaljujući Dubljeviću, koji je upisao nekoliko važnih poena u samom finišu.

Crnogorski košarkaš je utakmicu završio sa 18 poena i sedam skokova, Majk Tobi je dodao 15 poena i deset skokova, a Marinković 13 poena. Zapažen je bio i Kino Kolom, koji je imao 12 poena i 11 skokova.

Na drugoj strani je odličan bio Stefan Jović sa 19 poena, 11 asistencija i pet skokova, dok je Devin Buker upisao 14 poena, isto ka i Jonas Jerebko.

Za Valensiju je to bio četvrti trijumf, dok je Himki zabeležio četvrti poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније