Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

19. 11. 2019. 22:15   >>  22:12

EVROLIGA

Zvezda nemoćna u Berlinu

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Berlinu od Albe sa 80:92 (15:21, 19:25, 20:21, 26:25) u devetom kolu Evrolige.

Crveno-bijeli odigrali su loš meč, prije svega u odbrani, s obzirom na to da su u svega nekoliko situacija uspijevali da zaustave dobru organizaciju Albe.

Njemački tim je već u finišu prve dionice imao dvocifrenu prednost. Zvezda je ipak do prve pauze uspjela da se vrati na jednocifren zaostatak.

Situacija u drugoj četvrtini bila je gotovo preslikana, pa je Alba na poluvremenu imala 10 poena prednosti. U nekoliko navrata u trećoj četvrtini Zvezda je imala priliku da se vrati u meč, kada je domaćin imao pad u igri, ali ipak je ponestalo snage timu Andrije Gavrilovića.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Rokas Gijedraitis sa 22 poena, dok je Luk Sikma dodao 18.

U ekipi Zvezde istakao se Majkl Odžo sa 12 poena dok je jedino još Ognjen Kuzmić sa 10 poena bio dvocifren.

Zvezda je posljednja, 18. na tabeli Evrolige sa dva trijumfa, dok je Alba 14. sa pobjedom više iz devet mečeva

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније