Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 11. 2019. 21:56   >>  21:59

MIJOVIĆ

"Važna pobjeda, presudio timski kvalitet"

Presudio je timski kvalitet koji je u ovom momentu ispred Igokeinog zbog toga što Aleksandrovačani imaju mnogo novih igrača, rekao je trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su danas u Laktašima ekipu Igokee 83:72 (19:20, 26:22, 14:16, 24:14), u utakmici sedmog kola ABA lige.

To je treći uzastopni, ukupno šesti trijumf podgoričkog tima u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja.

"Igokea ima dobar tim koji nema realnu poziciju na tabeli. Doveli su Rajta i Gagića i sigurno da sa naše strane priprema na visokom nivou zbog toga nije bila moguća. Važna pobjeda za nas, koja nam pred seriju teških mečeva daje samopouzdanje. Pokazali smo kvalitet u određenim momentima, u nekim trenucima nijesmo mogli da zadržimo kontinuitet odbrane. Kada smo god uspjeli da se odvojimo, mekanim pristupom u ovoj fazi smo prokockali vođstvo i dozvolili Igokei da se ponovo vrati u meč", zaključio je Mijović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније