Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

08. 11. 2019. 21:16 >> 21:16

EVROLIGA

Fener bolji od Bajerna, Barsa od Žalgirisa

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su večeras na svom terenu Bajern iz Minhena sa 90:82 (18:15, 22:24, 21:23, 28:20), u utakmici sedmog kola Evrolige.

Ekipu Željka Obradovića je do druge pobjede u Evroligi vodio Derik Vilijams sa 19 poena, Melih Mahmutoglu je dodao 14, Kostas Slukas 13, a Nando de Kolo 12 poena. Nikola Kalinić je utakmicu završio sa deset poena.

U redovima Bajerna, koji je upisao četvrti poraz, najbolji je bio Greg Monro sa 14 poena, dok je Vladimir Lučić ubacio 14.

Fenerbahče u narednom kolu igra u Moskvi protiv CSKA, dok će tim Dejana Radonjića gostovati Valensiji.

Košarkaši Barselone slavili su u gostima protiv Žalgirisa sa 93:86 (23:20, 24:20, 19:21, 27:25).

Barselona je upisala šestu pobjedu, dok Žalgiris sada ima tri pobjede i četiri poraza.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Kori Higins sa 24 i Nikola Mirotić sa 24 poena, dok se na drugoj strani najbolji bio Zek Ledej sa 16 poena.

Barselona u narednom kolu Evrolige gostuje Real Madridu, dok Žalgiris ide u goste Olimpijakosu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније