Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2019. 16:31 >> 17:15

MIJOVIĆ

"Važna pobjeda nakon serije teških mečeva"

Košarkaši Budućnost Volija nijesu imali milosti za mladu ekipu Mega Bamaksa.

"Plavi" su danas u Beogradu ostvarili ubjedljivu pobjedu (94:57) i izjednačili sa vodećim ekipama na tabeli ABA lige sa skorom 4:1.

"Ovo je bila veoma važna utakmica za nas nakon serije teških mečeva u Evrokupu gdje smo izgubili mnogo duela na jednu loptu, praktično poslije posljednjeg šuta. Sve to je rezultiralo time da se u ekipu uvukao neki strah i pored našeg dobrog rada na treningu. Zbog svega toga, pribojavao sam se Mege, jer je to ekipa koja veoma dobro trenira, shodno tome utakmice igra u visokom intezitetu. Postavili smo utakmicu tako da je ona za nas biti il ne biti, a moji igrači su na sve to odgovorili na pravi način", izjavio je ankon meča trener Budućnosti Petar Mijović.

On je zadovopljan su igrači odgovorili na sve zahtjeve igre i to je rezultiralo ubjedljivom pobjedom.

"Veoma dobro su odgovorili na sve zahteve igre i to je rezultiralo ubedljivom pobedom. Okrećemo se narednim utakmicama, slede nam dueli sa Unikahom, pa sa Cibonom. I pored lošeg starta i dalje smo živi u Evrokupu za plasman u drugi krug, ali ipak naš imperativ je da u ABA ligi održimo korak za vodećima", rekao je Mijović.

Trener Mege Bemaks Dejan Milojević nije mogao biti zadovoljan igrom svojih izabranika.

"Osim prve četvrtine, sve ostalo je bilo za zaborav i završilo se ovako kako se završilo. Ako iz svega ovoga može da se izvuče nešto pozitivno to je da mi nemamo pravi kiks. Izgubiti od Budućnosti, Cedevita Olimpije kod kuće, Crvene zvezde i FMP-a u gostima zaista se ne mogu tumaćiti kao kiksevi, jer su to objektivno bolje ekipe od nas. Međutim, način na koji igramo je problematičan i zato moramo de se trgnemo i mečeve koji će nam odlučivati borbu za opstanak odigramo mnogo bolje", rekao je Milojević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније