Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

02. 11. 2019. 21:43 >> 00:59
6

NESPORTSKI POTEZ RAZLJUTIO PUBLIKU

Incident u "Topolici", navijač udario gostujućeg igrača

Meč Mornara i ekipe Cedevita Olimpija u petom kolu ABA lige obilježio je incident u finišu.

Na par sekundi do kraja, kada je meč bio riješen i kada se čekalo da samo vrijeme istekne, košarkaš gostiju Rajan Boutraj je “ukrao” loptu Dereku Nidamu i zakucao za konačnih 77:70, što je razljutilo domaću publiku.

Jedan od navijača je utrčao na teren i udario Amerikanca navijačkom trubom. Amerikanac je uzvratio, želeći obračun, i nastala je velika gužva na parketu, pa je meč bio prekinut 15 minuta.

Igrači oba tima su ulijetala na teren da razdvoje i smire situaciju. Sudije su gledale snimak sporne situacije isključili igrače koji su ušli na teren, a zatim priveli meč kraju.

Boutrajt je dobio tehničku grešku, a Pulen promašio penal za kraj.

Incident bi mogao skupo da košta Mornar, čekaće se odluka rukovodstva lige.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније