Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

29. 10. 2019. 13:42 >> 13:44

ABA LIGA

Lens Heris MVP 4. kola

Košarkaš Primorske Lens Heris proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) četvrtog kola ABA lige.

Kako se navodi na sajtu takmičenja, Heris je bio najbolji u slovenačkom timu u utakmici protiv Mornara (101:83) sa 22 poena, osam skokova i dvije asistencije za 29 minuta, uz indeks korisnosti od 31.

To je najveći indeks korisnosti u četvrtom kolu, ali i u ABA ligi ove sezone.

U utakmicama četvrtog kola istakli su se igrač Zadra Brajon Alen sa 32 poena, košarkaš Crvene zvezde Džejms Gist sa 10 skokova, Žan Mark Šiško iz Primorske sa 11 asistencija, kao i Josip Bilinovac iz Cibone i Hasan Martin iz Budućnosti, koji su imali po četiri ukradene lopte.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније