Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 10. 2019. 22:32   >>  22:44

MIJOVIĆ

"Važna pobjeda, nemamo prava na kiks"

Mislim da će nam pobjeda dobro doći da se u malo boljem ambijentu i sa više samopouzdanja pripremamo za naredne mečeve, rekao je trener Budućnosti Petar Mijović.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici ekipu Krke iz Novog Mesta 80:60 (18:15, 23:10, 20:16 i 19:19), u utakmici četvrtog kola ABA lige.

"Jako važna pobjeda iz negativnog niza, pogotovo na svom terenu. Krka je zahtjevna ekipa jer fizički su dosta dobri, pogotovo na pozicijama gdje nama tog fizičkog statusa pomalo i manjka. Pored lošijeg uvoda, mislim da smo odradili dosta dobrih stvari. Ima prostora i za napredak", ocijenio je Mijović za TVCG.

Podgoričkom timu to je treći trijumf u regionalnom takmičenju ove sezone, nakon što je slavio protiv Zadra i Crvene zvezde.

"Mislim da će nam pobjeda dobro doći da se u malo boljem ambijentu i sa više samopouzdanja pripremamo za naredne mečeve. Poslije nekoliko kikseva sa starta sezone, nemamo prava na kiks u Eurokupu i ABA ligi, ukoliko želimo da se borimo za vrh ABA lige i da sačuvamo šansu za drugi krug Eurokupa", zaključio je Mijović.

Budućnost Voli će u narednom kolu, 3. novembra, biti gost Mega Bemaksa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније