Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, rtcg.me ]

22. 10. 2019. 15:45 >> 16:09
2

POTVRDIO OSTAVKU TOMIĆA

Čović: Nije se nikakva ujdurma dogodila

Predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je danas da Milan Tomić nije više trener crveno-bijelih.

"Milan Tomić se danas sporazumno rastao sa Crvenom zvezdom, u najboljem redu i prijateljskim odnosima. Vratio je Crvenu zvezdu u Evroligu, odsvojio tri trofeja. Ništa neobično. Nije se nikakva ujdurma dogodila", rekao je Čović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda je u posljednjih sedam utakmica ostvarila dvije pobjede.

"Imao sam sa Milanom konstuktivne analize kako i šta dalje. Nema ubjeđivanja u poslovima nego se zajedno analizira i donose se zajednički zaključci", naveo je Čović.

On je dodao da "za sada izgleda" da će tim protiv Barselone voditi pomoćnik Andrija Gavrilović.

"On jeste dugo bio sa Milanom, radio je sa velikim trenerima i nikoga neću da eliminišem", rekao je Čović.

Upitan o eventualnom dovođenju nekog mladog trenera, Čović je rekao da svaki trener koji dođe mora da ima autoritet i da igrači odmah znaju da li on zna da radi svoj posao.

Na pitanje da li je razmišljao o otkazima igračima, Čović je kazao da nije.

"Mislim da je za sada selekcija dobra, ali vidjećemo, ništa ne mogu da isključim. Dobro sarađujemo sa FMP-om, tamo su dobri igrači. Sarađujemo i sa OKK Beogradom, Tamišem, imamo odakle da povučemo igrače", rekao je Čović.

Prvi čovjek crveno-bijelih otkrio je da najplaćeniji igrač u Zvezdi košta 500.000 eura i dodao da rivali imaju i plaćenije.

On je rekao i da je ekipa imala i ima zdravstvene probleme.

"Imamo zdravstveni problem sa Branuom, nadam se da će to biti regulisano za 20-tak dana. Nadam se da će Kuzmić biti u funkciji za 10 do 15 dana, bilo je problema sa Perperogluom i sa Gistom. Nadam se da ćemo biti što kompletniji za utakmicu s Barselonom", rekao je Čović.

"Protiv Budućnosti nijesmo odigrali kako treba"

Na konstataciju da je Zvezda loše počela ABA ligu, Čović je naveo da ne može uvijek da se pobjeđuje.

"Te stilske figure poput loših partija protiv Budućnosti i Makabija. Protiv Budućnosti nijesmo odigrali kako treba, ali protiv Makabija smo mogli da dobijemo kao i protiv Panatinaikosa. Ali ta poređenja sa prošlom sezonom - to je sve sport. Ako tako gledate temeljno Zvezdu, gledajte i duge. Duga je sezone, treba da budemo strpljivi", zaključio je Čović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније