Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda / Arena ]

21. 10. 2019. 10:58 >> 10:58

BARANI ČEKAJU REZULTATE

O dataljima povrede Nidama danas?

Detalje i procjenu dužine oporavka plejmejkera Dereka Nidama, nakon povrede zadobijene u subotu u porazu od Partizana 76:65, u Mornaru će znati najvjerovatnije danas.

Njegov status mogao bi umnogome obilježiti naredni, težak period mečeva za Barane.

Koliko je poraz u Baru od beogradskih “crno-bijelih” skup, najbolje svjedoče mečevi koji čekaju ekipu Mihaila Pavićevića. Već sjutra (18.30 h) u Bar stiže španski tim Iberostar Tenerife, u FIBA Ligi šampiona.

Potom 26. oktobra (subota) Mornar gostuje odličnom slovenačkom prvaku Primorskoj u ABA ligi.

U posljednjoj sedmici oktobra crnogorski vicešampion čeka dugo putovanje u Rusiju i gostovanje Nižnjem Novgorodu, 29. oktobra u FIBA Ligi šampiona.

Samo četiri dana kasnije, 2. novembra, na redu je izuzetno težak i važan derbi ABA lige, u Baru protiv Cedevita Olimpije.

I tu se serijateških mečeva ne završava: slijede gostovanja njemačkom Bambergu, pa duel u Beogradu protiv odličnog FMP-a (skor 3-0 trenutno u ABA ligi).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније