Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 10. 2019. 22:25   >>  22:26

SUBOTIĆ PORUČIO

Bili smo bez svježine, nije još sve gotovo

Trener Budućnost Volija Slobodan Subotić rekao je da nikad nije vidio ovako loše šutersko veče svog tima, ali da da još ništa nije gotovo po pitanju plasmana u drugu fazu Evrokupa.

"Plavi" i dalje ne znaju za trijumf na evrosceni, pošto su večeras poraženi od Arka Gdinje 62:59 u trećem kolu grupe D.

"Pogodili smo samo šest trojki iz 28 šuteva, kada postigneš 46 poena za tri četvrtine u našoj dvorani, pred našim navijačima, ne možeš očekivati ništa. Veoma sam razočaran, prvi put sam vidio ovako nešto. Ponekad nijesmo znali šta igramo, koji napad igramo, bili smo kao hipnotisani, bez svježine. Nije gotovo, moramo da nađemo način da pobijedimo u gostima, da se vratimo u trku", rekao je Subotić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније