Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 10. 2019. 16:50   >>  16:48

NE ŽELI EUFORIJU

Subotić: Pred nama je dug put

Budućnost na krilima pobjede nad Crvenom zvezdom u gostima dočekuje poljsku Gdinju u "Morači", u okviru trećeg kola Evrokupa. Trener "plavih" Slobodan Subotić upozorava da ekipa mora ostati na zemlji, kako bi upisala prvi trijumf na evrosceni.

"Velika pobjeda u Beogradu, malo ko je vjerovao. Treba čestitati igračima za borbu i karakter u psihološki teškom meču zbog dešavanja iz prošle godine. Ova pobjeda treba da nam bude podstrek ne samo za ABA ligu, već i Eurokup, ali dug je put pred nama, moramo nogama čvrsto ostati na zemlji. Moramo da igramo odbranu, odbrana dobija utakmice", istakao je Subotić.

Rival igra za koš više...

"To je klasična poljska ekipa koja igra brzu košarku, šutiraju prvu loptu u kontri, traže dosta trojki. Oni će igrati trkačku utakmicu, a naša obaveza je jaka odbrana", zaključio je Subotić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније