Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 10. 2019. 12:12 >> 12:16

IVANOVIĆ

"Nema mjesta euforiji"

Plejmejker Budućnosti Nikola Ivanović kazao je da ekipa ne smije da uđe u euforiju, iako je trijumf protiv Crvene zvezde u Beogradu veoma bitan.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su sinoć u Beogradu ekipu Crvene zvezde 89:81 (26:20, 18:22, 22:21 i 23:18), u utakmici drugog kola ABA lige.

"Nema mjesta euforiji poslije pobjede nad Zvezdom. Moramo da nastavimo da radimo i da vjerujemo u ono što radimo. Jasno je da ćemo kako sezona bude odmicala izgledati sve bolje i bolje, ali u ovom trenutku nam pobjeda u Beogradu znači izuzetno mnogo. Stekli smo ogromnu dozu samopouzdanja i vjerujem da ćemo uz veliku podršku navijača uspjeti da stignemo do prve pobjede u Evrokupu, u meču koji nas u srijedu očekuje u Podgorici protiv Arke iz Gdinje", rekao je Ivanović za Sport Klub.

To je drugi trijumf podgoričkog tima, nakon što je na startu regionalnog šampionata savladao Zadar 93:80.

Budućnost je nadigrala zvaničnog šampiona, u većem dijelu meča bila je u prednosti najviše zahvaljujući preciznom šutu i pogođenih 12 trojki iz 21 pokušaja.

"Odigrali smo zaista jako dobro u oba pravca. Bili smo odlučni u nameri da se borimo od prvog do posljednjeg minuta, da pokažemo da vrijedimo i možemo mnogo više nego što smo pokazali protiv Trenta. Zadovoljan sam partijom koju sam prikazao. Psihološki strah od povrede polako nestaje i vjerujem da ću i protiv Arke u meču koji slijedi biti na istom nivou kao i protiv Crvene zvezde", zaključio je Ivanović.

Budućnost Voli će u narednom kolu, 20. oktobra, ugostiti Primorsku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније