Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

11. 10. 2019. 17:50 >> 17:48

IGOKEA STIŽE U BAR

Pavićević: Želimo da potvrdimo brejk iz Zagreba

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Igokee mora da potvrdi brejk iz Zagreba.

"Ove godine u ABA lige ne možemo rivale da dijelimo na lake i teške, svi su napravili dobre ekipe, svi su se pojačali, što je potvrdilo i prvo kolo. Znači, nema favorita, svaka utakmica je posebna priča. Mi smo u prvom kolu ostvarili veliku pobjedu u Zagrebu, jer svaka pobjeda u gostima je velika, ali, kao u tenisu, taj brejk treba potvrditi", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara sjutra dočekuju Igokeu u drugom kolu ABA lige. Mornar je u prvom kolu pobijedio Cibonu u Zagrebu, dok je Igokea na svom terenu izgubila od Partizana.

Po riječima Pavićevića, Igokea je sastavljena od veoma iskusnih, provjerenih igrača koji znaju da igraju.

"U prvom kolu bili su 'na loptu' protiv Partizana. Bićemo maksimalno fokusirani i ozbiljni sa dovoljnom dozom respekta prema rivalu, ali i vjerom u sebe. Imamo dovoljno razloga da vjerujemo u svoje mogućnosti, jer smo ove godine napravili ekipu za respekt, sastavljenu od vrlo dobrih, iskusnih igrača", rekao je Pavićević.

Trener Mornara je naveo da je Nemanja Vranješ još van trenažnog procesa.

"Nidam je poslije Zagreba otputovao kući pošto je dobio kćerku. Svi smo radosni zbog tog najljepšeg događaja u životu jednog čovjeka. Odsustvovao je nekoliko dana, ali znamo kakav je profesionalac i da će spremno dočekati duel sa Igokeom", dodao je on.

Trener Igokee Marko Barać rekao je da Mornar ima izuzetno kvalitetne pojedince i ogroman napadački potencijal.

"Ono što je specifičnost jeste da zahtijeva najteži mogući rad u odbrani. To je ekipa s odličnom geometrjom u napadu, oni imaju mogućnost da igraju u raznim varijantama, s klasičnom peticom, sa dvije četvorke koji mogu da šire uz izuzetno kvalitetne bekove koji odlično šutiraju. Moramo imati potpunu koncentraciju i disciplinu tokom svih 40 minuta", rekao je Barać.

Utakmica se igra sjutra od 20.00 u Baru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније