Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 10. 2019. 22:20 >> 22:18

SLOBODAN SUBOTIĆ

Ako previše razmišljaš o porazu nećeš se nikada oporaviti

Trener košarkaša Budućnost Volija Slobodan Subotić kazao je da je njegov tim tek u drugom poluvremenu odigrao kako zna, ali da to nije dovoljno za nivo Evrokupa.

"Plavi" su izgubili od Trenta u "Morači" - 77:68 i imaju dva poraza u prva dva kola u grupi D.

"Kada primiš 43 poena za poluvrijeme, a nakon što si dobio 47 protiv Zadra prije tri dana, kao da ekipa želi da se prilagodi, da vidi šta protivnik radi, pa da u trećoj četvrtini nadoknadi. Ali, to ne ide, u Evrokupu te rivali kažnjavaju", rekao je Subotić.

Trener "plavih" je poručio da je potrebno strpljenje za igrače koji nijesu prošli pripremni period sa ekipom, te za one koji se oporavljaju od povrede.

"Treninzima, analizom, čekanjem i strpljenjem prema igračima koji nijesu bili sa nama od početka priprema. Da je to odraz slabosti meč bi završio 20-25 razlike za protivnika. Ali, ovo je već treća utakmica koja počinje tako. Čekamo da se rekovalescenti vrate, da se Nikola Ivanović vrati. Večeras je postigao samo jedan poen za 22 minuta, a znamo šta on znači za tim. Popović je dobro reagovao, ali daleko je još od onoga što može", kazao je trener Budućnosti.

U nedjelju Budućnost čeka težak ispit u ABA ligi, pošto gostuje Crvenoj zvezdi.

"Zvezda igra Evroligu, ima veliki budžet, sa odličnim igračima... Ako previše razmišljaš o porazu nećeš se nikada oporaviti. Sjutra je analiza, gledaćemo snimke, ukazati na greške i idemo naprijed...", kazao je Subotić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније