Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z ]

08. 10. 2019. 11:28 >> 11:29

DABL-DABL VUČEVIĆA

Orlando boji i od Detroita

Košarkaši Orlanda, Milvokija, Njujorka i Nju Orleansa ostvarili su pobjede u predsezonskim utakmicama najjače lige svijeta.

Orlando je u Mičigenu došao do drugog trijumfa u predsezoni. Tim sa Floride savladao je Detroit 115:91.

Nikola Vučević je na parketu proveo 21 minut i za to vrijeme stiogao do dabl-dabl učinka. Crnogorski centar je postigao 10 poena (4/10 iz igre, 1/3 za tri), uz 10 skokova i dvije asistencije.

Aron Gordon je bio najefikasniji u timu Orlanda sa 25 poena, dok je Džonatan Ajzek postigao 16, uz 7 skokova i 5 asistencija.

U poraženom timu Kristijan Vud je bio najefikasniji sa 19 poena, a Andre Dramond ga je pratio sa 14.

Baksi su u prvoj proveri bili bolji od Bulsa u Čikagu 122:112, a ključna je bila treća četvrtina kada su gosti iz Viskonsina otišli na maksimalnih 16 poena prednosti.

Po 14 poena postigli su Raul Lopez i Frenk Mejson, jedan manje upisao je Bruk Lopez, dok su po 12 dodali Sterling Braun i Janis Adetokumbo. Kod Bulsa Zak Levin je zabeležio 16, Lauri Markanen 14, a Kobi Vajt i Danijel Geford po 12.

Nju Orleans je bio bolji od Atlante 133:109, uspješni na startu bili su i košarkaši Njujorka, koji su u Vašingtonu pobijedili Vizardse 104:99.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније