Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 10. 2019. 21:42   >>  21:49

SUBOTIĆ

"Uozbiljili smo se u trećoj četvrtini"

U trećoj četvrtini smo se uozbiljili, kontrolisali skok, pojačali agresivnost i postigli neke lake poene, rekao je trener košarkaša Budućnosti Slobodan Subotić.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici ekipu Zadra 93:80 (27:28, 20:19, 26:18 i 20:15), u utakmici prvog kola ABA lige.

Domaćin je, nakon izjednačene prve dvije četvrtine, u trećoj zaigrao bolje i uspio da stekne dvocifrenu prednost (70:57) i praktično već tada riješi pitanje pobjednika.

"U trećoj četvrtini smo se uozbiljili, kontrolisali skok, pojačali agresivnost i postigli neke lake poene. U prvom dijelu je bila koncentracija slaba, primili smo 26 poena iz pik-en-rola, kao da smo bili pospani. To se ne smije događati, morali smo da se vraćamo i da uložimo mnogo više energije", ocijenio je Subotić.

Budućnost će u narednom kolu, 13. oktobra biti gost Crvene zvezde, dok će Mornar dan ranije biti domaćin Igokei.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније