Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

04. 10. 2019. 23:15 >> 23:12

POČELA ABA LIGA

Cedevita Olimpija pobijedila Megu

Košarkaši Cedevita Olimpije pobijedili su večeras u Beogradu domaći Mega Bemaks sa 87:63 (16:8, 25:24, 20:17, 26:14), u prvoj utakmici nove sezone u ABA ligi.

U Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, ekipa iz Ljubljane vodila je tokom cijele utakmice, poslije prve četvrtine imala je osam razlike, na poluvrijeme je otišla sa devet, a do kraja je uvećala prednost i ubjedljivo pobijedila.

Tim je predvodio Marko Simonović sa 24 poena, četiri ukradene lopte i tri skoka.

Kodi Miler Mekintajer postigao je 13 poena uz 10 skokova i pet asistencija, a Filip Krušlin 12 poena.

U ekipi Mege Marko Simonović postigao je 12 poena uz sedam skokova, Uroš Trifunović 11 poena i pet skokova, Luka Ašćerić 10 poena, a Edin Atić devet poena i 13 skokova.

U drugom kolu narednog petka Mega će igrati na gostovanju protiv FMP-a, a Cedevita Olimpija će dva dana kasnije biti domaćin Ciboni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније