Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

02. 10. 2019. 08:01 >> 08:04

SLOVENAČKI TIM FAVORIT

Budućnost Bemax protiv Celja na otvaranju sezone

Košarkašice Budućnost Bemaxa danas u Laškom gostuju Celju na startu nove sezone WABA lige.

Podgoričanke su u odnosu na prethodnu godinu znatno podmladile tim, pa šampion Slovenije koji se pojačao nosi ulogu favorita.

"Celje je favorit. Početak je sezone, uvijek su nezgodne prve utakmice, jer ima još dosta nepoznanica. Ali,imamo informacija o Celju, znamo da se dobro pojačalo, da su došle kvalitetne Amerikanke i da će nam biti mnogo teško. Mi imamo mladu ekipu, željnu dokazivanja. Naša želja je da odigramo borbeno, da damo maksimum,a vidjećemo za šta će to biti dovoljno", kazao je trener Budućnost Bemaxa Vladan Radović.

U timu Budućnost Bemaxa neće biti Violete Lazarević i Anastasije Drobnjak, a pitanje je koliko će moći da pomognu Nikolina Babić i Patricia Bura, koje su prethodnih dana bile van trenažnog procesa.

"Celje je godinama u vrhu. Radi se o ekipi koja je prepoznatljiva po uspjehu. Ovog ljeta dodatno su se pojačali, napravili zaista kvalitetnu ekipu. Jasno je da nas čeka težak posao, ali nema predaje. Nastojaćemo da prije svega ispoštujemo dogovor, da odradimo što bolji posao u odbrani, da ne dozvolimo rivalu da dolazi do lakih poena", rekla je Nikolina Džebo, krilni centar Budućnost Bemaxa.

Duel u Laškom počinje u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније