Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

30. 09. 2019. 14:04 >> 14:13

PAVIĆEVIĆ NAKON REVANŠA

"Srećom smo se trgli i zaigrali odbranu"

Mornar je u revanšu kvalifikacija za FIBA ligu šampiona pretpio poraz od Benfike – 71:82, ali zahavljujući ubjedljivijoj pobjedi u Portugalu, Barani su prošli dalje.

Prva četvrtina protekla je u solidnoj igri Mornara koji je, gotovo rutinski, stigao do viška od sedam poena i držao sve pod kontrolom. Stvari su krenule naopako u drugom periodu kada je trener Pavićević “proširio rotaciju”.

"Želio sam da dam drugim igračima šansu, ali tada smo izgubili smo ritam i već na prvom tajm autu u drugoj četvrtini sam opomenuo igrače zbog toga. Izgubili smo ritam u napadu, izgubili smo ga u odbrani… U Lisabonu smo imali samo osam izgubljenih lopti tokom cijele utakmice, a samo u prvom poluvremenu danas deset", rekao je Pavićević nakon meča.

Početkom treće četvrtine, Benfika se u jednom trenutku odlijepila na 16 poena razlike i to nakon serije promašenih penala i nekoliko neiskorišćenih zicera.

"Bilo je kritično kada je Benfika povela sa 16 razlike jer smo je razigrali lošom odbranom i bili su u usponu a mi van ritma. Situacija nije izgledala optimistički ali smo se srećom u tim trenucima trgli, zaigrali odbranu", izjavio je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније