Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 09. 2019. 21:52 >> 21:59

ABA SUPERKUP

Debakl Budućnosti, ništa od finala

Košarkaši Budućnosti Voli nijesu uspjeli da se plasiraju u finale ABA Superkupa, pošto su ubjedljivo poraženi od Cedevita-Olimpije u Zagrebu 103:75.

Budućnost je praktično od starta bila u minusu, tokom prvih 20 minuta imala je 10 poena zaostatka, da bi do velikog odmora prišla na 50:46.

U nastavku se igra "plavih" i definitnvo raspala, Cedevita je nakon trojke Marka Simonovića opet stekla dvociferenu prenost 60:50, koju je do kraja samo uvećavala do konačnih plus 28.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Rajan Džama Betrajt i Andrija Stipanović sa po 15, dok su po poen manje dodali Kodi Miler-Mekkintair i Jaka Blažič.

Dvocifreni su bili i Marko Simonović sa 13 i Edo Murić sa deset poena.

U ekipi Budućnosti bolji od ostalih bili su Džastin Kobs sa 17 i Hasan Martina 13, dok je Martins Meiers ubacio deset poena.

Budućnost u srijedu protiv Unikahe u Malagi počinje takmičenje uu Evrokup.

Cedevita Olimpija sjutra igra sa Partizanom u finalu prvog takmičenja u sezoni.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније