Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 09. 2019. 19:29 >> 19:40

TREĆI POLUFINALISTA

Cedevita Olimpija nakon produžetka srušila FMP

Košarkaši Cedevita Olimpije plasirali su se u polufinale ABA Superkupa, pošto su nakon produžetka savladali FMP u Zagrebu 101:92.

Tim iz Ljubljane će se u polufinalu sastati sa boljim iz večerašnjeg duela između Budućnost Volija i Cibone.

Cedevita Oilmpija je prokockala trijumf u regularnom toku, jer je pet minuta prije kraja imala plus devet. FMP je , međutim, u posljednji minut ušao sa vođstvom, a meč je u produžetak odveo Botrajd sa linije penala, 20 sekundi prije kraja.

U produžetku tim Slavena Rimca je dominirao i izborio plasman u polufinale.

Ljubljansku ekipu do pobjede je predvodio Jaka Blažič sa 21 poenom, devet skokova i sedam asistencija. Dobru partiju prikazali su i Kodi Miler Mekintajer sa 18 poena, Marko Simonović sa 17 poena i sedam skokova i Rajan Boutrajt sa 15 poena i osam asistencija.

U ekipi FMP-a najefikasniji je bio Marko Jeremić sa 17 poena, Stefan Đorđević postigao je 15, Stefan Pot 14, Duop Rit 13 poena i 11 skokova, a Marko Pecarski 12 poena i osam skokova.

Prvi polufinalni par čine Partizan i Primorska. "Crno-bijeli" su juče savladali Megu, dok je ekipa iz Kopra šokirala Crvenu zvezdu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније