Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 09. 2019. 14:35   >>  14:35

NA TRGU SV. PETRA

3x3 Volcano završni turnir u subotu u Podgorici

Vrijeme je i za veliko finale! Nakon turnira u Rožajama, Baru, Bijelom Polju, Tivtu, Spužu, Golubovcima, Pljevljima i Budvi, u subotu je na programu završni turnir 3x3 VOLCANO turneje - Montenegro Finals 2K19!

Završni turnir će se održati u subotu, 21. septembra, na Trgu Sv Petra u Podgorici, a učestvovaće 11 najboljih crnogorskih ekipa i šampion studentskog 3x3 turnira koji će se održati dan ranije.

Program počinje u 16 sati, a pored seniorskog turnira na rasporedu je bogat zabavni program. Prvi put u Crnoj Gori, spektakularni Dunking Devils - akrobate iz Slovenije i učesnici na ‘Britain’s Got Talent’, će prvi put nastupati u Crnoj Gori i to upravo na 3x3 VOLCANO završnom turniru.

Kao što je publika navikla, na programu će biti i VOLCANO Challenge takmičenja, a organizator je za pobjednike spremio vrijedne nagrade.

Takodje, biće održana i velika nagradna igra za publiku. 3x3 Montenegro, u saradnji sa Radiom D, poklanja putovanje u Istanbul za dvoje!

Raznovrsni zabavni program će upotpuniti voditelji Marko Lubarda i Matija Milačić, a za dobru atmosferu tokom cijelog dogadjaja biće zadužen i DJ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније