Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 09. 2019. 21:21 >> 21:21

KK MORNAR

"Sudije se pravile da ne primjećuju grube faulove"

Nažalost, u meču za 3. mjesto turnira u Klužu, meč protiv domaćina nijesmo mogli da odigramo do kraja zbog neshvatljivo grubih faula igrača rumunskog tima, koje su se sudije pravile da ne primjećuju, saopštio je KK Mornar.

Podsjetimo, trener Mornara Mihailo Pavićević, nezadovoljan odlukama sudija, odlučio je da povuče ekipu sa prijateljskog meča protiv domaće Univerzitate na turniru u rumunskom Klužu.

"Nažalost, u meču za 3. mjesto turnira u Klužu, meč protiv domaćina nijesmo mogli da odigramo do kraja zbog neshvatljivo grubih faula igrača rumunskog tima, koje su se sudije pravile da ne primjećuju. U jednom od takvih incidenata Derek Nidam je primio udarac u rebro neprimjeren ragbi utakmicama, zbog čega strahujemo kakvog je inteziteta njegova povreda. Kako su sudije tolerisale ovakvu igru domaćina, a imale srazmjerno obrnut kriterijum prema nama, trener Mihailo Pavićević odlučio je početkom drugog poluvremena da povuče ekipu sa terena kako ne bi u pripremnoj fazi rizikovali da ostanemo bez ključnih igrača na startu sezone", piše u saopštenju Mornara.

Pavićević je svoje igrače povukao u svlačionicu u trećoj četvrtini na četiri minuta i 30 sekundi kada su Barani gubili 58:46.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније