Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: M.M ]

09. 09. 2019. 14:46 >> 15:44
3

OPROŠTAJ MITROVIĆA

Hvala igračima, učinili ste sve nas ponosnim

Utakmica protiv Japana bila je posljednja, makar u ovom mandatu Zvezdana Mitrovića na klupi Crne Gore. Istorijski plasman na Mundobasket, na kojem je naš tim upisao jedan trijumf, rezultat je po kojem ćemo pamtiti dosadašnjeg stratega naše selekcije, kojem je istekao ugovor sa Košarkaškim savezom.

"Zahvalio sam se igračima na lijepoj dvogodišnjoj saradnji, učinili su mene i sve nas ponosnim, jer smo došli ovdje. Možda smo imali i malo nerealne apetite i ambicije, zbog čega smo bili tužni, ali takvi bi i trebalo da budemo - ambiciozni i vrijedni, i da stremimo što boljim rezultatima," rekao je Mitrović

Mitrović je kazao kako niko ne može da vjeruje kako je Crna Gora sa tolikim brojem igrača došla na prvenstvo.

"Dobili smo veliko priznanje Fibe da smo reprezentacija koja je najviše napredovala u posljednje dvije godine, što je veoma značajno za mene kao trenera, jer sam u tom periodu selektor, ali i za ekipu i cjelokupnu organizaciju", istakao je Mitrović.

Crnu Goru čekaju kvalifikacije za Eurobasket, jer su u grupi sa Francuskom, Njemačkom i Velikom Britanijom. Prolaze tri selekcije, ali „manšaft“ već ima vizu, jer je domaćin. Zbog toga je ključno biti ispred Velike Britanije.

Trener Asvela potvrdio je da je ranije imao dogovor sa čelnicima Košarkaškog saveza da nakon Mundobasketa napusti kormilo Crne Gore zbog obaveza u francuskom klubu, koji će u predstojećoj sezoni nastupati u Evroligi.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније