Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 09. 2019. 10:53   >>  10:53

KONTROLNI MEČ

Crvena zvezda bolja od Mornara

U petom kontrolnom meču košarkaši Mornara poraženi su u Beogradu od najboljeg tima ABA lige Crvene zvezde 90:72. Na početku duela Barani su parirali kvalitetnom suparniku, da bi domaćini u nastavku bili uspješniji i na kraju slavili sa 18 poena razlike.

 

Džejkob Pulen bio je najefikasniji u redovima Barana sa 28 poena. Nemanja Vraneš postigao je 12, a Uroš Luković 11 poena. U pobjedničkom timu istakao se Derik Braun sa 15 poena i 10 skokova.

Ekipa Mornara odigraće danas još jedan kontrolni meč u Beogradu protiv FMP-a a onda slijedi povratak iz Srbije. U srijedu u Bemaks areni u Podgorici sa početkom u 20 sati i 30 minuta košarkaši Mornara odigraće prijateljsku utakmicu protiv ekipe Mega Bemaks. Na turneji u Srbiji Mornar je pobijedio bugarski Balkan, kraljevačku Slogu i mađarski Solnok. a izgubio je od čačanskog Borca.

Izabranici trenera Mihaila Pavićevića potom putuju za Rumuniju, gdje će učestvovati na turniru sa Klužom, Partizanom i Fenerbahčeom. Po povratku Mornar će imati generalne probe protiv Budućnosti, 19. u Podgorici i 21. septembra u Baru   za kvalifikacione utakmice Lige šampiona.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније