Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ n1; Objavila: M.M ]

31. 08. 2019. 11:18   >>  11:23 12

PRVA UTAKMICA SP

Srbija ubjedljiva protiv Angole na Mundobasketu

Ubjedljivom pobjedom Srbije nad Angolom rezultatom 105:59 startovalo je Svjetsko prvenstvo za košarkaše.

Košarkaši Srbije pobjedom su počeli Svjetsko prvenstvo u Kini. Izabranici Aleksandra Đorđevića savladali su Angolu sa 105:59.

Duel je zbog prevencije ozbiljnije povrede koljena propustio Nemanja Bjelica. Nije se njegovo odsustvo osjetilo, pošto su 'plavi' rutinski došli do pobjede.

Pokušali su početkom meča košarkaši Angole da šutom iz daljine zaprijete Srbiji, ali su Orlovi uzvratili istom mjerom. Raspoloženi su šuterski bili aktuelni vicešampioni, a s obzirom na to da su u svim ostalim segmentima bili kvalitetniji od rivala došli su do ubjedljivog trijumfa.

Dobra vijest za navijače 'plavih' je i to što se na terenu našao Vladimir Lučić.

Bila je to osma pobjeda Srbije nad Angolom u osam odigranih mečeva.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније