Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 08. 2019. 18:40 >> 18:39
2

GRCI RESPEKTUJU

"CG veoma jaka, moramo oprezno"

Grčki košarkaš Panajotis Vasilopulos ocijenio je da je Crna Gora najjača u pozicionoj igri i da će njegovoj ekipi biti potrebna maksimalna koncentracija kako bi došla do pobjede.

Crna Gora i Grčka igraće u Nanđingu u prvom kolu Svjetskog šampionata u Kini.

"Crna Gora ima veoma dobre visoke igrače i voli da igra pozicionu košarku. U igri pet na pet je veoma jaka, a da bi napravio rezultat na ovom prvenstvu, moraš da znaš da igraš protiv takvih timova. Mi imamo dobru tranziciju, ali moramo i da se prilagodimo protivniku. Crna Gora igra snažno, a svaki početak je težak i neizvjestan. Potrebna nam je maksimalna koncentracija, ali važno je da istovremeno i uživamo na terenu. Mnogo bitno je da nađemo taj balans", rekao je Vasilopulos.

Meč s Grcima igra se u nedjelju od 14 sati po našem vremenu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније