Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 08. 2019. 22:25 >> 22:23

BOLJI OD EVROLIGAŠA

Budućnost pobijedila Himki

Košarkaši Budućnosti Voli pobijedili su Himki 83:74, u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u Kranjskoj Gori.

"Plavi" su u prvom pripremnom meču protiv ruskog evroligaša slavili po četvrtinama (22:26, 17:26, 18:6, 26:16).

Himki je odlično otvorio meč, cijelo prvo poluvrijeme vodio i nakon dvadeset minuta, Budućnost je zaostajala 13 poena za Rusima.

U trećoj četvrtini, naša ekipa je odigrala izvanrednu odbranu i potpuno se vratila u meč. Himki je postigao svega 6 poena i treća četvrtina je završena rezultatom 57:58.

U poslednjoj četvrtini je nastavljena odlična odbrana, četvrtina je dobijena rezultatom 26:16 za konačan rezultat – 83:74.

Najefikasniji u redovima "plavih" su bili Bamforth sa 21, Cobbs sa 17, Martin i Starovlah su postigli po 11, a D. Nikolić 7 poena.

Budućnost će naredni meč igrati u četvrtak 29. avgusta sa Nižnji Novgorodom, od 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније