Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

24. 08. 2019. 20:29   >>  25. 08. 2019. 16:13

OPORAVAK U TOKU

Slukas putuje u Kinu, neizvjestan za Mundobasket

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Tanasis Skurtopulos izjavio je danas da će Kostas Slukas otputovati za Kinu i da će se priključiti treninzima nacionalnog tima pred Svjetsko prvenstvo.

"Slukas će u utorak otputovati za Nanđing, u srijedu uveče će biti sa nama, a u četvrtak će nam se pridružiti na treninzima. U ponedjeljak ćemo znati da li će igrati, ali vjerujemo da će poslije nekoliko treninga moći da pomogne timu. Imamo rok do 30. avgusta da objavimo konačan spisak", rekao je Skurtopulos, prenio je Košarkaški savez Grčke.

Slukas je na utakmici protiv Italije na Akropolis kupu doživio povredu lista, pa je odlazak košarkaša Fenerbahčea na Mundobasket bio pod znakom pitanja, ali on se dobro oporavlja.

Košarkaši Grčke će na Svjetskom prvenstvu igrati u Grupi F sa Crnom Gorom, Novim Zelandom i Brazilom.

Prvi meč odigraće 1. septembra protiv Crne Gore od 14 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније