Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

20. 08. 2019. 13:03   >>  16:18 9

ĐORĐEVIĆ

"Teodosić 99% neće biti sa nama na SP"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da kapiten nacionalnog tima Miloš Teodosić neće putovati s nacionalnim timom u Kinu i da 99 odsto neće igrati na Svjetskom prvenstvu.

"Do sada smo ovaj dio priprema, kao što znate, što se tiče rada, tih nekih obaveza turnirskih, odradili kako treba, ali se desilo par neplaniranih stvari i to je ono što me najviše brine pred put", rekao je Đorđević na konferenciji za novinare u Beogradu.

"Ono što se desilo Gagiju je najteža povreda koja može da zadesi jednog igrača. On je mnogo dao reprezentaciji i na ljudskom i na igračkom nivou i dalje veliki dio ove ekipe. Njegovo odsustvo će se osjetiti", rekao je Đorđević.

Đorđević je potom govorio o Milošu Teodosiću.

"Nije dobra slika. Odradili smo magnetnu rezonancu i analize pokazuju da je ruptura 4,5 milimetra. To će ga onemogućiti u ovom trenutku da putuje sa nama. U dogovoru s njim, 99 odsto neće biti sa nama na Svjetskom prvenstvu", rekao je Đorđević.

"To je veliki gubitak za ovu ekipu, igrački, liderski, ljudski. Moramo da budemo svjesni da što prije da usmjerimo oružja u neku drugu stranu, jer su obojica bili u mojim planovima kao sigurni putnici za Kinu", istakao je selektor Srbije.

Govoreći o Vladimiru Lučiću, Đorđević je naveo da očekuje da će za pet do sedam dana početi da trenira.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније