Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila B.B. ]

14. 08. 2019. 14:11 >> 16:21
2

AMBASADA CG U KINI

Napravili vodič za navijače na SP u košarci

Ambasada Crne Gore u Narodnoj Republici Kini pripremila je vodič za navijače koji planiraju da prate crnogorsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u košarci, koje se održava od 31. avgusta do 15. septembra u Kini.

U vodiču, kako se naglašava u saopštenju Ministarstva vanjskih poslova, predstavljene su osnovne informacije o prvenstvu, viznom režimu, gradskom prevozu, cijenama i gradu Nanjingu, gdje će reprezentativci Crne Gore započeti takmičenje.

Na svjetskom prvenstvu učestvovaće 33 reprezantacije, a mečevi se igraju u osam gradova. U grupnoj fazi Crna Gora će igrati sa reprezantacijama Grčke, Brazila i Novog Zelanda.

Vodič sadrži podatke o tome šta je sve zainteresovanim navijačima potrebno od dokumenata da bi nesmetano putovali i boravili u Kini, kao i informacije o cijenama ulaznica na mečeve, cijenama i načinima prevoza do određenoh odredišta, kao i obavještenja gdje i kako se mogu smjestiti i hraniti tokom boravka u Kini.

U vodiču su i brojevi korisnih službi i servisa u Kini poput policije, hitne pomoći, vatrogasaca, kao i adresa i telefoni crnogorske ambasade u Kini.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније