Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ KSCG ]

08. 08. 2019. 22:47 >> 22:44

EVROPSKO PRVENSTVO - B DIVIZIJA

Kadeti srušili Ukrajinu na startu

Crnogorski košarkaši sjajno su počeli Evropsko prvenstvo B divizije za igrače do 16 godina. Naši kadeti su u prvom kolu grupe C pobijedili Ukrajinu 84:78.

Izabranici Mladena Ostojića odigrali su odlično veći dio drugog poluvremena kada su i slomili otpor Ukrajinaca.

Prve dvije četvrtina donijele su izjednačen meč, naši momci su igrali na krilima veoma raspoloženog Đorđija Jovanovića. On je postigao 18 poena u prvom poluvremenu, a naš sastav stvorio je osam poena prednosti 42:34.

Andrija Grbović preuzeo je štafetu u nastavku, stigao doprinos od Luke Bogavca i ostalih, pa je prednost rasla na 12 poena tokom trećeg perioda.

U posljednjem periodu imao je naš sastav i maksimalnih 17 poena razlike 76:59. Ukrajinci su u finišu prišli, ali nijesu ugrozili trijumf našeg tima.

Grbović je ubacio 32 poena uz osam skokova, Jovanović uz 18 poena imao šest uhvaćenih lopti. Bogavac je dodao 13 poena uz sedam skokova.

Rival u drugom kolu biće reprezentacija Švajcarske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније