Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Marko Jaćimović, TVCG

08. 08. 2019. 20:12   >>  25. 08. 2019. 16:22

VUČEVIĆ ZA TVCG

Sa Brazilom i Novim Zelandom za prolaz

Košarkaška reprezentacija Crne Gore trenira u Kolašinu u sklopu priprema za Mundobasket. Od juče svi igrali su na okupu, stigao je i Nikola Vučević, koji najavljuje, da će se reprezentacija boriti za drugo mjesto i plasman u narednu fazu.

"Lijep je osjećaj priključiti se ekipi. Dugo sam čekao zbog obaveza oko ugovora sa orlandom da li ću moći da igram ili ne. Kada sam to riješio, odlučio sam da igram u Kini", kazao je Vučević za TVCG.

Grčka je favorit grupe, saglasan je i Vučević, ali sa Brazilom i Novim Zelandom može da se traži šansa za drugo mjesto i plasman u narednu fazu.

"Sa Brazilom i Novim Zelandom ćemo da se borimo za drugo mjesto. Svjetsko prvenstvo je specifično, te najvažnije utakmice treba da odigrate najbolje, nije to sezona dje imate 20-30 mečeva, gdje imate vremena da nadoknadite poraz. Zato je sada bitan ovaj period, da se dobro spremimo i uigramo i da na prvenstvu budemo pravi", kazao je Vučević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније