Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila: M.L.B. [ http://www.fiba.basketball ]

06. 08. 2019. 14:43 >> 16:24

VUČEVIĆ PORUČIO

Možemo mnoge da iznenadimo u Kini

Cilj Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u košarci biće da što duže ostane u Kini, poručio je naš reprezentativac Nikola Vučević. Kaže i da Crna Gora na tom takmičenju može da iznenadi mnoge.

Povratak Nikole Vučevića nije mogao doći u bolje vrijeme za Crnu Goru, na debitantskom nastupu naše košarkaške reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kini, prenosi sajt FIBA. Dvadesetšestogodišnji centar imao je odličnu sezonu s Orlando Medžikom u NBA ligi, sa 20,8 poena, 12 skokova po utakmici.

Sada se raduje što će održati isti nivo igre u dresu Crne Gore.

"Imamo puno energije, puno motivacije da radimo sjajne stvari u Kini 2019", kazao je Vučević i dodao da Crna Gora može u Kini da iznenadi.

"Cilj je proći u naredno kolo i pokušati da što duže budemo u Kini. Imamo sjajnu i talentovanu grupu igrača, sa samo dva momka starija od 30 godina i svi želimo da pokažemo svijetu da je košarka u Crnoj Gori vrlo konkurentna”, kazao je Vučević.

Vučević navodi i da se nikada nije osjećao bolje.

"Odlično se osjećam nakon sezone koju sam upravo imao", rekao je on za FIBA.basketball.

"Osjećam se sjajno u svom tijelu, odlično se bavim košarkom i veoma sam uzbuđen što ću ovog ljeta pomoći reprezentaciji. Trebaće mi malo vremena da se naviknem da igram na nivou FIBA, ali spreman sam za trening kamp i takmičenje”, poručio je Vučević.

Rivali Crne Gore u grupi su Grčka, Novi Zeland i Brazil. Vučević ističe da su Grci favoriti...

"Grupa je veoma teška, ali ćemo mi dati sve od sebe da prođemo dalje. Grčka je favorit u grupi za prvo mjesto, a borba za drugo mesto će biti veoma napeta", dodao je Vučević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније